miercuri, noiembrie 02, 2005

Windows Live

... este drăcia cu care Maicrosoft vrea să-i dea în cap lu' Gugăl (mama lor de capitalişti nenorociţi, cum iau banii de la iuzerii naivi). E frumos făcut, culori pastelate, degradeuri, mă rog, tot tacîmu', cum stă bine unei chestii în beta.


'Ia să văd şi eu ce minunăţie o mai fi şi asta', îmi zic, şi hopa cu browseru' pe ei. Ca să po' să sign in, treb'e cont la hotmail. Aşa că hop şi eu cu adresa mea de hotmail (aia respectabilă, nu ailantă de-o folosesc să mă-nscriu la saituri porno). Numa' că, evident, uitasem parola, aşa că-i zic lu' passport: 'Georgele, nu mai ştiu parola, cum facem?'. La care el, serviabil, 'A, nici o problemă, dom' şef, îţi trimit acu un mail pe contu' la care ai uitat parola cu instrucţiuni cum să o resetezi'. (Ştie cineva, punctul dinainte tre' să stea între ghilimele sau să rămînă pe dinafară?)


Mişto, nu? Bănuiesc că acu ar fi de folos cartea pe care am luat-o de curînd de la bibliotecă, Complete Idiot's Guide to Beeing a Psychic (nu rîdeaţi, că după ce-o termin de citit o să vă citesc gîndurile).

2 Comentarii:

Anonymous Anonim a zis...

nu-ti trimite la contu unde ai uitat parola (ar fi intradevar o prostie), ci la contul de backup pe care l-ai dat cand ti-ai facut imailu la hotmail. problema e ca probabil ai uitat si care era contu alalalt.. sau macar parola ;)

4:33 a.m.  
Blogger Victor Grigoriu a zis...

Ai zice, numa' că nu le dădusem nici o altă adresă de email. Băjeţii vroiau să-mi trimită chiar la adresa a cărei parolă o uitasem. E drept, la un moment dat m-o pus să aleg, vreau să răspund la întrebarea secretă sau sa bage mail?

10:40 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home